Time: 0.0015 Seconds\n

Meininki Festival

Vermon tapahtumapuisto

Meininki Festival
Kohteen nimi: Meininki Festival
Osoite: Valjakkotie 1, 00370 Espoo
Tapahtuma-aika:
20.07.2024 - 20.07.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Live Music Finland järjestää kesän kuumimmat festarit Espoon Vermossa 20.7. Meininki Festivaali tuo Vermoon heinäkuussa huikean kattauksen tämän hetken kovimpia ja nousevia kotimaisia HipHop artisteja. Lavalla nähdään muunmuassa Blacflaco, Korelon, Vj, Shrty, Jore&Zpoppa, Kerza ja Krissemane sekä monia muita.

Seuraa meitä Instagramissa ja TikTokissa @Livemusicfinland, sillä siellä julkaisemme lisää artisteja, sekä infoa tapahtumasta!

MEININKI FESTIVAL on ikärajaton, suositusikäraja on kuitenkin 12-vuotta. (Alueella myös erillinen K-18 VIP alue)

Perusliput (S)
● Sisältää pääsyn festivaalialueelle
● Lippu vaihdetaan rannekkeeksi
● Rannekkeella voit poistua ja palata takaisin alueelle (lukuunottamatta viimeistä tuntia)

VIP -liput (K-18)

● Sisältää pääsyn festivaali alueelle
● Oma sisäänkäynti kaista festivaalin portilla
● VIP rannekkeella voi poistua ja palata takaisin alueelle (lukuun ottamatta viimeistä tuntia).
● VIP -alue, josta näkymä lavalle
● VIP -sisä lounge/klubi
● VIP -loungessa erillinen terassi
● Omat sisä Wc:t VIP -alueella
● VIP- rannekkeella pääsy festivaalin virallisille jatkoille

Lipun ostajan vastuu

Varmistathan lipun oston yhteydessä valinneesi oikean lipputyypin, Live Music Finland ei palauta tai vaihda ostettuja lippuja. Lippu on tarkoitettu festivaaliin, ei tiettyä artistia varten. Artistien ja aikataulujen ajat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Artistin peruuttaminen ei ole syy lippujen palautukselle. Sääolosuhteet ei myöskään ole peruste lippujen palautukselle.

Live Music Finland pidättää itsellään oikeudet ilman lipun ostohinnan minkään osuuden hyvitystä poistaa asiakkaita alueelta tai kieltää alueelle pääsyn, mikäli asiakkaat eivät noudata tapahtumapaikan sääntöjä, paikallista lainsäädäntöä tai mikäli heidän toiminta katsotaan laittomaksi tai loukkaavaksi festivaalin johdon tai turvallisuudesta vastaavan alihankkijan toimesta.

Asiakkaille tehdään tapahtumaan tullessa turvatarkastus. Asiakkaan vastuulla ovat hänen itsensä aiheuttamat henkilövahingot, tai muille ennen festivaalin alkamista, sen aikana tai sen jälkeen festivaalialueella. Live Music Finland ei vastaa jälleen myytyjen lippujen / rannekkeiden toimivuudesta.

Lipun ostaja hyväksyy Live Music Finland ottamien kuvien, videoiden tai muun audiovisuaalisen taltioinnin mahdollisen käytön kaikessa tapahtuman jälkimarkkinoinnissa. Suosittelemme ostamaan liput ainoastaan lipunmyynti kumppanimme kautta (Lippu.fi)

Muokattu: 09.05.2024