Time: 0.0016 Seconds\n

The Stance Brothers

Louhisali, Espoon kulttuurikeskus

The Stance Brothers
Kohteen nimi: The Stance Brothers
Osoite: Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo
Tapahtuma-aika:
02.10.2024 - 02.10.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Tuottaja-rumpali Teppo "Teddy Rok" Mäkysen studio-alias The Stance Brothers lukeutuu monesta yhteydestä tunnetun, arvostetun tekijän rakastetuimpiin projekteihin. Vuonna 2007 debyyttialbuminsa Kind Soul (Ricky-Tick Records) julkaissut ja viime vuosina vinyylisinglejen julkaisuun keskittynyt The Stance Brothers teki hartaasti odotetun paluunsa kokopitkän levyn formaattiin syksyllä 2023, kun We Jazz Records julkaisi uutuuslevyn Duktus.

Duktus pohjautuu toimivaksi havaittuun "Stance-soundiin", eli rullaavien rumpukomppien ja kuulaan vibrafonin yhdistelmään, mutta Mäkynen vie Stance Brothers -musiikin samalla pidemmälle kuin koskaan aiemmin. Singlelohkaisut Futuristic Earth ja Again näyttävät suuntaa syvemmälle, värikylläisemmälle kokonaisilmaisulle, mutta samalla ne toimivat vain pintaraapaisuna levylle, josta löytyy uusia kerroksia sen jokaisella raidalla.

Teppo Mäkynen on musiikin monilahjakkuus, joka muistetaan muun muassa The Five Conners Quintetistä ja Timo Lassy Bandistä sekä yhteistyöstään Jukka Perkon, Severin Pyysalon ja Jesse Markinin kanssa.

Teppo Mäkynen, rummut
Mikko Antila, vibrafoni
Ilari Mäkelä, koskettimet
Tapio Backlund, basso

Ovet saliin avataan klo 18.30
Salissa ravintolapalvelut, rajattu anniskelualue

Muokattu: 09.05.2024