Time: 0.0015 Seconds\n

Mato Valtonen & Jore Marjaranta Band + Melrose

Tapiolasali, Espoon kulttuurikeskus

Mato Valtonen & Jore Marjaranta Band + Melrose
Kohteen nimi: Mato Valtonen & Jore Marjaranta Band + Melrose
Osoite: Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo
Tapahtuma-aika:
28.09.2024 - 28.09.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

50 vuotta Rock and Rollia, ja se saa riittää!

Tänä vuonna Mato Valtosella tulee täyteen 50 vuotta muusikkona. Rock-tähden ura alkoi 1974 perustetussa Sleepy Sleepers -yhtyeessä, jossa artisti muuntautui roudarsta bändin keulakuvaksi. Sleeppareiden lisäksi herra on vaikuttanut mm. Leningrad Comboysissa, Bad Boys Clubissa, Four Amigosissa, Mulkvistissa, Pietarinkadun Oilers Bandissa, The Joulupukit -yhtyeissä.

Edelleen aktiivisena keikkakoneena toimii vuodesta 2017 keikkoja tehnyt Mato Valtonen & Jore Marjaranta Band. Tämä viisihenkinen tiukka bändi soittelee nostalgiahengessä biisejä niin Madon kuin Jorenkin historiasta, Haaveiden kaatamisesta, Puna-armeija muisteloiden kautta Kuka Mitä Hähhiin. Madon ja Joren yhteinen sävel löytyi aikanaan Leningrad Cowboysin riveissä, joissa tötterötukkaiset rokkarit kiersivät ympäri maailmaa jopa puna-armeijan kuoron kera.

Mato Valtonen & Jore Marjaranta Band tekee viimeiset keikkansa tämän vuoden aikana. Koko bändi lupaa vetää, kuin viimeistä päivää ja laittaa viimeisen kerran "tyrät rytkymään"!

Legendaarisen konsertti-illan avaa rockbändi Melrose, joka on musiikissaan yhdistänyt perusrockia rockabillyyn ja rock´n´rolliin. Vuonna 1986 Melrosen debyyttilevy ja sen jättihitti Rich Little Bitch nostivat Melrosen hetkellisesti Suomen suosituimpien yhtyeiden joukkoon. Sen jälkeen trio on julkaissut kuusi keskenään varsin erilaista studiolevyä, ja kiertänyt Suomea jatkuvalla syötöllä. Edelleen kovassa iskussa oleva Melrose on myös onnistunut vaikeimmassa: sillä on taskussaan kaikki rock’n’roll-kliseet ilman, että se olisi itse muuttunut väsähtäneeksi kliseeksi. Se on lopulta aika harvinainen saavutus yli 40-vuotiaalta yhtyeeltä.

Muokattu: 09.05.2024