Time: 0.0031 Seconds\n

NEØV (Levyjulkkarit)

Louhisali, Espoon kulttuurikeskus

NEØV (Levyjulkkarit)
Kohteen nimi: NEØV (Levyjulkkarit)
Osoite: Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo
Tapahtuma-aika:
05.09.2024 - 05.09.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Lajissaan Suomen parhaaksi tituleerattu indieyhtye NEØV julkaisee viidennen levynsä tänä vuonna ja levyjulkkareita juhlitaan Louhisalissa torstaina 5. syyskuuta.

Juankoskelaislähtöisten veljesten Anssi ja Samuli Neuvosen muodostama NEØV on tunnettu omaäänisestä, utuisesta ja melankolisesta vaihtoehtorockistaan. Loppuunmyytyjä keikkoja Berliinissä ja Hampurissa soittanutta yhtyettä on hehkutettu festivaalien kohokohdaksi eri puolilla Eurooppaa, ja heidät on noteerattu Rolling Stonen, Q:n ja Visionsin kaltaisissa medioissa. Yhtyeen kaksi edellistä singleä ovat olleet vuoden soitetuimpien kappaleiden joukossa isolla berliiniläisellä Radio Eins -kanavalla.

Lajissaan Suomen parhaaksi tituleerattu indieyhtye NEØV julkaisi uuden singlen Softer 22. maaliskuuta. Kyseessä on ensimmäinen singlelohkaisu myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta albumilta, joka on äänitetty Sundlaugin-studiolla Islannissa yhteistyössä Birgir Jón Birgissonin (Sigur Rós, Björk, Jon Hopkins, Sólstafir) kanssa. Softer-singlen on miksannut tukholmalainen Niklas Berglöf (Peter Bjorn and John, Ghost), ja sen julkaisee berliiniläinen Motor Music.

Ovet saliin avataan klo 18.30
Salissa ravintolapalvelut, rajattu anniskelualue
Liput ennakkoon 19,90 € + tilausmaksut (alk. 1,50 €), lippu.fi

Muokattu: 28.04.2024