Time: 0.0016 Seconds\n

Radio Popov

Amos

Radio Popov
Kohteen nimi: Radio Popov
Osoite: Pohjois esplanadi 2, 00130 Helsinki
Tapahtuma-aika:
16.12.2023 - 16.12.2023

Katso kartta isompana

Esittely:

Radio Popov

Koskettava kertomus unohdetuista lapsista

Radio Popov on koskettava seikkailutarina vanhempiensa unohtamista lapsista, jotka löytävät turvan elämäänsä tarkkanäköisten aikuisten ansiosta. 

Eräänä yönä joku pudottaa villasukat, voileivän ja omenan yhdeksänvuotiaan Alfredin kodin postiluukusta. Tämä joku on lehdenjakaja Amanda, joka on kuullut Alfredin huokaukset. Amanda näkee sen, mitä Alfred itse on tiennyt jo kauan: hän on unohdettu lapsi.

Alfred pakenee tyhjästä asunnosta Amandan omenapuiden ympäröimään kotiin, jossa on aina tarjolla lämmintä puuroa hillon kanssa, seuraa ja jännittäviä kojeita, kuten antiikkinen radiolähetin

Alfred alkaa lähettää öisin salaista radio-ohjelmaa muille unohdetuille lapsille. Yhdessä luokkatoverinsa Iriksen sekä salamyhkäisen opettaja Tähtisen avulla hän onnistuu luomaan turvallisen yhteisön itselleen ja muille 

Anja Portinin humoristinen ja lämminhenkinen kirja Radio Popov on kiehtova ja unohtumaton kertomus yksinäisyydestä ja ystävyydestä. Portinin kirja sai lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkinnon vuonna 2020.

Kantaesitys Svenska Teaternissa 24.10.2023.

***

Kaikkiin teatterin omiin esityksiin tarjolla tekstitys

Alennusliput saman päivän esitykseen voimassa myyntitilanteen mukaan
Opiskelijat ja teatterialan ammattilaiset saavat alennuksia samana päivän esityksiin, kysy lisää teatterin lipunmyynnistä esityspäivänä. Alennukseen oikeuttava todistus tulee olla mukana lippua ostaessa ja esitykseen tultaessa.

Muokattu: 16.12.2023