Time: 0.0018 Seconds\n

KANGASALA CLASSIC FESTIVAALI

Kangasala-talo

KANGASALA CLASSIC FESTIVAALI
Kohteen nimi: KANGASALA CLASSIC FESTIVAALI
Osoite: Kuohunharjuntie 6, 36201,Kangasala
Tapahtuma-aika:
18.06.2021 - 20.06.2021

Katso kartta isompana

Esittely:

Uusi klassisen musiikin festivaali Kangasalle!
Viikkoa ennen juhannusta 18.–20.6. järjestettävä Kangasala Classic tuo Kangasalle konsertoimaan joukon klassisen musiikin huippuammattilaisia. Konsertteja järjestetään Kangasala-talossa, Kangasalan ja Sahalahden kirkoissa sekä Kirkkoharjun näkötornilla.

Ensimmäistä kertaa järjestettävälle festivaalille on kutsuttu toistakymmentä upeaa esiintyjää, joista mainittakoon sekä Suomessa että ulkomailla mainetta niittänyt Virtuosi di Kuhmo -kamariorkesteri, viimeisimmän Tampereen pianokilpailun voittaja Ossi Tanner, kapellimestarinakin tunnettu klarinetisti Taavi Oramo ja hiljattain Suomen Kansallisoopperan vierailevaksi solistiksi kiinnitetty sopraano Silja Aalto. Esiintyjäkaartiin kuuluvat myös Helsingin kaupunginorkesterin soolosellisti Lauri Kankkunen ja kilpailumenestystä niittänyt viulisti Kasmir Uusitupa. Ohjelma on suunniteltu mahdollisimman monipuoliseksi: perinteisten kamarimusiikkiklassikoiden lomaan on haettu harvemmin kuultuja teoksia.

Osana festivaalia järjestettävä Taikametsässä soi! –lastenkonsertti laajentaa festivaalin ohjelmaa myös koko perheelle. Konsertti on Pikku Kakkosestakin tutun Siina Hirvosen vetämä elämyksellinen ja hauska koko perheen musiikkisatu, jossa johdatellaan yleisö hurjiin ja hauskoihin seikkailuihin klassisen musiikin ja lastenlaulujen siivittämänä.

Festivaalin lippuja on saatavilla 1.3 lähtien lippupisteen verkkokaupasta, myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan.
Festivaalin yhteistyökumppaneina toimivat Visit Kangasala, Kangasalan seurakunnat, Kangasala-talo, Kangasalan Osuuspankki, Kaurilan Sauna ja Tam-Silk. Festivaalin järjestää Kangasalan Musiikinystävät ry.

Lisätietoja osoitteesta: www.kangasalaclassic.com, sekä festivaalin Facebook- ja Instagram- kanavilta.

Kommentoi