Time: 0.0014 Seconds\n

TTT-KLUBI: SAMAE KOSKINEN

TTT-Klubi

TTT-KLUBI: SAMAE KOSKINEN
Kohteen nimi: TTT-KLUBI: SAMAE KOSKINEN
Osoite: Hallituskatu 19, 33200 Tampere
Tapahtuma-aika:
20.11.2021 - 20.11.2021

Katso kartta isompana

Esittely:

Lauluja oikeasta elämästä

Samae Koskisen on sanottu muuntautuneen kriitikoiden indie-suosikista ”Suomi-popin Marco Bjurströmiksi”, positiiviseksi toivon ja lohdun lähettilääksi.

Samaen tekstit koskettavat, mutta eivät imelästi – huumori pysyy aina mukana. Laulut ovat löytäneet tiensä yleisön sydämiin, muistamme esimerkiksi kesähitin Aurinko, ystävä ja kaljaa, ystävyyden ylistyksen Läski mulkku, rakkauden ensi hetkistä kertovan Keltaista, outsider-anthemin Spoon River ja isyyden alkumetrejä sanoittavan Sinä.

Samae aloitti uransa englanninkielisen Sister Flo -yhtyeen keulilta, mutta huomasi pian olevansa keskellä suomenkielistä soolouraa ja Emma-ehdokkuuksia. Tähän mennessä on syntynyt seitsemän omaa albumia, viimeisimpänä Maidstone, joka on saanut lämpimän vastaanoton niin mediassa kuin fanien keskuudessa.

Samae Koskinen on esiintynyt säännöllisesti myös televisiossa. Hän on kirjoittanut lauluja Anna Puulle, Arttu Wiskarille ja Ellinooralle, vieraillut Ruger Hauerin ja Kauko Röyhkä & Riku Mattilan albumeilla sekä tuottanut Jarkko Martikaista, Hero Dishonestia ja Circleä. Kysyntää riittää, kun sana ja sävel ovat hallussa!

Katso myös:
Kotisivut
Facebook

Muokattu: 01.07.2021