Time: 0.0024 Seconds\n

KÄVELYKINO

Kuopion kaupunginteatteri, Amfi-teatteri

KÄVELYKINO
Kohteen nimi: KÄVELYKINO
Osoite: Niiralankatu 2, 70600,Kuopio
Tapahtuma-aika:
11.07.2020 - 11.07.2020

Katso kartta isompana

Esittely:

KävelyKino -tapahtuma on kävelykierros, joka yhdistää kävelyä, kuunnelmaa sekä taidelyhytelokuvaa.

Katsojalla tulee olla mukanaan oma internet-yhteydellä varustettu älypuhelin sekä omat älypuhelimeen sopivat kuulokkeet kuunnelmaosuuksien kuuntelemista varten. Ota mukaan myös omat laturit ja huolehdi, että kännykän akku on ladattu ennen esitystä!

Kuopion keskustan tuntumassa kulkevan reitin varrella yleisö pysähtyy näkemään kolme palkittua tanssin ja sirkuksen taidelyhytelokuvaa, joista kaksi saa KävelyKinossa Suomen ensi-iltansa. Elokuvien välisillä kävelyosuuksilla kuullaan ajatuksia kaupungin liikkeestä koreografin silmin nähtynä. Reitin kokonaispituus on vajaa kaksi kilometriä, kävelyn tahti rauhallinen ja kesto elokuvapysähdyksineen noin 75 minuuttia. KävelyKino on teos, joka pyrkii sopeutumaan poikkeukselliseen maailmantilanteeseen - yleisö lähetetään matkaan puolen tunnin välein kuuden hengen ryhmissä, jotta voimme huolehtia turvaväleistä ja toisistamme.

Reitti alkaa Kuopion kaupunginteatterin takana sijaitsevalta amfiteatterilta. Saat aloituspisteessä reittikartan, pääsyn kuunnelmaan, sekä muun tarpeellisen opastuksen. Pukeuduthan sään mukaisesti ja olethan ajoissa paikalla!

Huom. Liput tapahtumaan myydään vain ennakkoon osoitteesta www.lippu.fi . Tapahtumaan ei myydä lippuja paikan päällä.

Tapahtuma on esteetön. Mikäli teillä on erityistarpeita, pyydämme ottamaan yhteyttä meihin: minimi@minimi.fi & 044 066 7338.

Elokuvat: ;;Kim Saarinen: Body Language Zone
;;Kim Saarinen & Cilla Back: Elämä
;;Mira Ravald: Omi
Kuunnelma:;;Koreografia Pietari Kärki
;;Äänisuunnittelu Viljami Lehtonen
;;Lukija Jenni Räikkönen
Tekniikka:;;Mikko Kaukonen
Konsepti, toteutus: ;Iiro Näkki

Kommentoi