Time: 0.0010 Seconds\n

Float Kallio

Kallio

Kohteen nimi: Float Kallio
Osoite: Itäinen brahenkatu 13, 00510,Helsinki
Puhelinnro: 0509111195
WWW:: https://wefloat.fi/
Lisätieto:
www.wefloat.fi
Aukioloajat: www.wefloat.fi/yhteystiedot

Katso kartta isompana

Esittely:

Kiire ja jatkuva informaatiotulva kuormittavat meitä kaikkia. Siksi olemme luoneet tilan, jossa voit rauhoittua ja irrottautua. Kellunta-altaan aistiärsykkeettömässä ja painottomassa ympäristössä aivot pääsevät vapautumaan jatkuvasta informaatiotulvasta ja keho saavuttaa syvän rentoutumisen.

Kellunta-allas on valolta ja ääneltä suojattu, noin 2,5 metriä pitkä sekä 1,5 metriä leveä ja korkea tila, jonka pohjalla on erittäin suolaista, kelluttavaa vettä. Sekä vesi että ilma ovat kehon lämpöisiä. Veteen käydään makaamaan ja etsitään hyvä asento. Mitään muuta ei tarvitse tehdä.

Kellunta-allas on siis aistiärsykkeetön ympäristö, jossa suolaveteen katoava keho saa täydellisen levon ja jossa mieli luontaisesti pyrkii kohti meditatiivista tilaa.

Yhtä rentoutuskelluntaa kohden on varattu aikaa 90 minuuttia, josta itse kellunta kestää 60 minuuttia. Sekä Float Kalliolla, että Float Roballa on kolme kellunta-allasta. Float Kelluntakeskusten käyttämät Dreampod-merkkiset kellunta-altaat ovat laadukkaimmat ja edistyneimmät mitä Suomesta löytyy.

Rentoutuskelluntaan meillä kuuluu kaikki pyyhkeistä kosmetiikkaan ja pesuaineista tarjoiluihin. Et siis tarvitse mahdollisten meikkien lisäksi mitään mukaasi. Yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin löydät vastauksia osoitteesta www.wefloat.fi/tietoa

Kommentoi