Time: 0.0020 Seconds\n

SINÄ OLET KAUNIS -MUSIIKKISATU

Tampere-talo, Pieni sali

SINÄ OLET KAUNIS -MUSIIKKISATU
Kohteen nimi: SINÄ OLET KAUNIS -MUSIIKKISATU
Osoite: Yliopistonkatu 55, 33100,Tampere
Tapahtuma-aika:
27.09.2020 - 27.09.2020

Katso kartta isompana

Esittely:

Su 27.9. klo 15 Pieni sali
Sinä olet kaunis -musiikkisatu
Liput 15 € aikuiset, 10 € lapset, perhelippu 40 € (2 aik. + 2 lasta)

Koko perheen musiikkisatu 'Sinä olet kaunis' perustuu Eppu Nuotion kirjoittamaan ja Kristiina Louhen kuvittamaan samannimiseen lastenkirjaan, joka ilmestyy WSOY:n kustantamana samanaikaisesti Tampere-talon konsertin kanssa. Kirja on kaunis kuvaus nuoren tytön, Myrrin, huolista ja murheista, mutta myös avusta ja selviytymisestä:

Myrri on ulkona leikkimässä, kun joku lapsi sanoo Myrriä rumaksi. Myrri palaa sisälle ja keksii oman leikin: vaarin kylpyamme on valtameri ja nojatuoli prinsessan valtaistuin. Kun vaari eksyy mukaan leikkiin, Myrri saa tietää olevansa tälle kaikkein rakkain ja kaunein prinsessa. Kirjan teksti on saanut sytykkeensä Charles Perrault’n sadusta Posliininukkien keisarinna.

Sadun tueksi nykymusiikkiyhtye TampereRaw tulkitsee Timo Klemettisen helposti lähestyttävää ja mukaansa tempaavaa musiikkia. Lisäksi Johanna Elovaaran tanssi, Kristiina Louhen kuvitukset ja Eppu Nuotion juonto luovat Myrrin satumaisen maailman. Kirjailija Eppu Nuotion tuotantoon kuuluu yli 70 kirjan lisäksi tv-käsikirjoituksia, musikaaleja, näytelmiä ja lauluja. Nuotio on palkittu työstään lasten- ja nuortenkirjailijana Kaarina Helakisa -palkinnolla. Kristiina Louhi on Suomen tunnetuimpia kuvittajia, joka on saanut työstään lastenkirjatekijänä mm. Kaarina Helakisa -, Rudolf Koivu – ja Finlandia Junior -palkinnot sekä Pro Finlandia -mitalin.

Sävellys: Timo Klemettinen
Teksti: Eppu Nuotio
Kuvat: Kristiina Louhi
Esiintyjät:
TampereRaw, musiikki
Johanna Elovaara, tanssi ja koreografia
Eppu Nuotio, juonto

Esitys sopii kaikenikäisille. Kohderyhmä erityisesti 5+. Kesto 40 minuuttia. Ei väliaikaa.
Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Kommentoi