Time: 0.0036 Seconds\n

KUKA MINUT LOI? -KONSERTTI

Tampereen yliopiston juhlasali

KUKA MINUT LOI? -KONSERTTI
Kohteen nimi: KUKA MINUT LOI? -KONSERTTI
Osoite: Kalevantie 4, 33100,Tampere
Tapahtuma-aika:
28.03.2020 - 28.03.2020

Katso kartta isompana

Esittely:

Kuka minut loi? - Vuoden Naiskuoro Timotein konsertti

LA 28.3.2020 klo 17.30
Tampereen yliopiston juhlasali,
Kalevantie 4, 33100 Tampere.
Peruslippu 25,-, eläkeläinen 22,-.

Loppilainen Naiskuoro Timotei on saanut kunnian olla Suomen Naiskuoroliiton Vuoden kuoro jo kolme kertaa; vuosina 1998, 2013 ja 2018. Timoteissa laulaa lähes 50 aktiivista naista Lopelta, Riihimäeltä ja muista Kanta-Hämeen kunnista sekä Uudeltamaalta. Moni laulaja kulkeekin joka tiistai harjoituksiin jopa tunnin matkan päästä.

Timoteilaisuus on yhteenkuuluvuutta ja rakkautta kuorolauluun. Timotei on huippuporukka mukavia, taitavia ja motivoituneita laulajia. Ohjelmisto on monipuolista ja haastavaa, ja jokainen laulaja tekee työtä yhteisten tavoitteiden eteen. Timotei antaa unohtumattomia kokemuksia ja vie laulajat paikkoihin, joihin ei ehkä koskaan muuten pääsisi, kuten tunnelmallisiin konsertteihin, ulkomaanmatkoille ja kisalavoille.

Timotei konsertoi säännöllisesti ja on kysytty esiintyjä erilaisiin tilaisuuksiin. Suomen lisäksi kuoro on konsertoinut ja kilpaillut menestyksekkäästi mm. Virossa, Kanadassa, Italiassa, Hollannissa, Kreikassa, Tsekinmaalla, Venäjällä, Saksassa, Espanjassa ja Latviassa.

Timotei työllistää suomalaisia säveltäjiä, erityisesti naissäveltäjiä. Vuoden kuoro -konsertissa kuullaan Timoteille sävellettyjä teoksia Anna-Mari Kähärältä, Mia Makaroffilta, Virpi Eromalta, Soila Sariolalta, Saima Hyökiltä ja ehkä myös yllätyssäveltäjiltä

Kommentoi