Time: 0.0023 Seconds\n

FLAME JAZZ 2019

Logomo, MOVE

FLAME JAZZ 2019
Kohteen nimi: FLAME JAZZ 2019
Osoite: Köydenpunojankatu 14, 20100,Turku
Tapahtuma-aika:
07.12.2019 - 07.12.2019

Katso kartta isompana

Esittely:

Flame Jazz 2019

Pe 6.9. klo 19 Pope Puolitaival Nordic4
Pope Puolitaival – saksofoni
Jussi Fredriksson – piano, kosketinsoittimet
Jori Huhtala – basso
Jonatan Sarikoski – rummut

Useista eturivin jazzyhtyeistä tuttu saksofonisti Pope Puolitaival tuo Turkuun uuden yhtyeensä levynjulkaisukiertueen merkeissä. Pope Puolitaival Nordic4 soittaa vahvasti melodista jazzmusiikkia, joka puhuttelee muutakin kuin perinteistä jazzyleisöä, tinkimättä kuitenkaan jazzin syvimmästä olemuksesta. Sävellykset hakevat inspiraatiota vanhojen suomifilmien mustavalkoisesta tunnelmasta aina monimuotoiseen urbaaniin nykymaailmaan.

La 26.10. klo 19 Sinne Eeg & Jacob Christoffersen Duo (DK)
Sinne Eeg – laulu
Jacob Christoffersen – piano

Lokakuun kansainvälisenä huippuvieraana nähdään palkittu tanskalaisduo, joka on hurmannut jazzyleisöä ympäri maailman. Laulaja Sinne Eegin ja pianisti Jacob Christoffersenin pitkä yhteistyö kuuluu kaksikon musiikissa lähes telepaattisena kommunikaationa. Ohjelmisto soljuu tunnelmallisista balladeista aina riehakkaaseen rytminkäsittelyyn.

La 2.11. klo 19 Jussi Lehtonen Quartet
Jussi Lehtonen – rummut, sävellykset
Joonatan Rautio – saksofoni
Holger Marjamaa – piano
Heikko Remmel – basso

Yrjö-palkittu rumpali Jussi Lehtonen saapuu kvartettinsa kanssa Turkuun viimeisimmän Live at Koko Jazz Club -levynsä tiimoilta. Lehtosen kera rytmisektion muodostavat virolaiset nuoret leijonat, Holger Marjamaa ja Heikko Remmel. Nämä superlahjakkaat muusikot sulautuvat saumattomasti yhteen Lehtosen svengaavan soiton kanssa. Saksofonia soittaa Lehtosen luottomies jo vuosien ja lukuisten eri projektien takaa, virtuoosinen Joonatan Rautio.

Pe 29.11. klo 19 Nordic Jazz Talent Night: Wako (NO) + Sugarpanda (FI)

WAKO
Martin Myhre Olsen – saksofonit
Kjetil A. Mulelid – piano
Bárður Reinert Poulsen – kontrabasso
Simon O. Albertsen – rummut

SUGARPANDA
Nikita Rafaelov – piano
Oskari Siirtola – kontrabasso
Erik Fräki – rummut, perkussiot

Flame Jazzin nuorten kykyjen illassa kuullaan kaksi tuoretta näkemystä nykypäivän jazzmusiikista. Norjalainen Wako on dynaaminen kokoonpano, jonka innovatiivista musiikkia on kuvailtu vangitsevaksi. Kotimainen Sugarpanda on viime vuonna perustettu uunituore trio, jonka musiikki soljuu vapaan improvisaation johdattamana jouhevan saumattomasti mielijohteesta toiseen.

La 7.12. klo 19 Terkel Nørgaard With Ralph Alessi (DK/US)
Ralph Alessi – trumpetti
Søren Gemmer – piano
Jeppe Skovbakke – basso
Terkel Nørgaard – rummut

Joulukuussa Flame Jazzin vieraaksi saadaan tulikuuma kansainvälinen kokoonpano. Tanskalaisrumpali Terkel Nørgaard on koonnut ympärilleen vivahteikkaan yhtyeen, jonka kruunaa aistikas amerikkalaistrumpetisti Ralph Alessi. Nørgaardin sävellykset ovat nerokkaan minimalistisia ja silti täynnä nyansseja. Musiikki vangitsee yleisön niin herkän haurailla tunnelmilla kuin räjähtävällä voimallakin!

Konserttien kesto arviolta n. 2h

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueilla on lippuautomaatteja, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark ja ParkMan -palveluiden kautta.

www.logomo.fi

Kommentoi