Time: 0.0162 Seconds\n

IISA, MAUSTETYTÖT

Ravintola Torvi

IISA, MAUSTETYTÖT
Kohteen nimi: IISA, MAUSTETYTÖT
Osoite: Loviisankatu 8, 15100,Lahti
Tapahtuma-aika:
22.02.2019 - 22.02.2019

Katso kartta isompana

Esittely:

Iisa kiertää keväällä uuden Päivii, öitä -levynsä merkeissä ja saapuu esiintymään Torveen perjantaina 22.2.2019. Illan avaa Soundin lukijoiden vuoden 2018 tulokas -äänestyksessä sijalle kuusi yltänyt Maustetytöt.

Iisa on laulaja–lauluntekijä, joka tunnetaan pysäyttävistä, hätkähdyttävän herkistä popkappaleistaan. Loppuvuodesta 2018 ilmestynyt Iisan kolmas studioalbumi Päivii, öitä (EMI Capitol Finland) toi artistin ilmaisuun entistä tummempia, syviä sävyjä ja lunasti yleisön korkeiksi kasvaneet odotukset kirkkaasti. Päivii, öitä -levyä työstettiin tinkimättömästi nimekkään tekijäkaartin kanssa, ja se antaa vahvaa näyttöä Iisan taiteellisesta kunnianhimosta ja uudistumiskyvystä. Julkaisua edeltäneistä Kun olit nuori ja Jos se sattuu -sinkuista tuli yleisön välittömästi omakseen ottamia keikkahittejä. Iisan kokoonpanossa soittavat Antti Hietala (rummut), Omar Zakik (kitara) ja Veli Kauppinen (basso).

Uudella albumilla Iisa tekee lopulta sen harppauksen keski-ikäisyyteen ja keskiluokkaisuuteen, johon aiemmilla sooloalbumeilla on vain vihjattu. Se on ihana harppaus.”
Arttu Seppänen / Helsingin Sanomat

"Tämän lisäksi Päivii, öitä on Iisan paras levy, jolla kuuluu niin 1990-luvun lopun kunnianhimoisin Madonna kuin Saint Etienne."
Oskari Onninen / Image

Kommentoi