Time: 0.0035 Seconds\n

Joensuun Tila - vapaa-ajan keskus

Söderkulla

Joensuun Tila - vapaa-ajan keskus
Kohteen nimi: Joensuun Tila - vapaa-ajan keskus
Osoite: Joensuun raitti 58, 01150 Sipoo
Puhelinnro: 050 4679942
WWW:: https://www.joensuuntila.fi/

Katso kartta isompana

Esittely:

Monipuolinen vapaa-ajan keskus Sipoon Söderkullassa! Lähde melontaretkelle, SUP-lautaile uimajärvellä, vuokraa vene, pelaa beach volleyta tai nautiskele hiekkarannalla.

VILLA SIBBE

Idyllisessä majatalo Villa Sibbessä on viisi kaunista ja yksilöllistä kesällä 2016 valmistunutta kahden hengen huonetta kaikin mukavuuksin sekä yksi huone yhteisellä wc/suihkutilalla.

Laadukkaat sängyt, rauhallinen ympäristö sekä vanhan kartanon henki takaa mukavat ja pitkät yöunet.

Varaa oma majoituksesi vanhojen tammipuiden suojista maukkaan aamupalan kera. Villa Sibbessä on myös hyvät kokous-/juhlatilat vuokrattavissa moneen eri tilaisuuteen. Villa Sibbessä järjestyy häät, perhejuhla tai vaikka lakkiaiset.

CAFÉ SIBBE

Rantakahvila Café Sibbe (C-oikeudet) tarjoaa maukkaita leivonnaisia, pientä suolaista, kahvia ja virvokkeita jokaiseen makuun.

SIBBE CARAVAN

Sibben karavaanialue on valmistunut vuonna 2015. Karavaanareiden käytössä on 40 paikkaa, joista 33 on oma sähkötolppa. Vettä on saatavilla vesipisteiltä ja keittiörakennuksesta. Keittiörakennus on karavaanareiden vapaassa käytössä kesäkauden. Käytettävissä on myös oma suihku- ja wc-rakennus sekä vuokrattavissa oleva tynnyrisauna.

FRISBEEGOLF

Sibbe Disc Golf on 2016 avattu kilpatason rata, jota ylläpidetään, kehitetään ja rakennetaan aktiivisesti. Rata on maksullinen.

Radan on suunnitellut kokeneet kilpapelaajat ja se tarjoaa hyvän haasteen niin kokeneille heittäjille kuin uusillekin lajin harrastajille. Väylät ovat monipuolisen erilaisia, sisältävät korkeuseroja, puita, avointa aluetta sekä vaihtelevia pituuksia.

SATAMA

Tarjoamme ympärivuotisia satamapalveluja satamassamme. Satamassamme on yli 300 laituripaikkaa sekä runsaasti talvisäilytystilaa. Soutuveneille, kajakeille ja kanooteille on omat säilytystilansa.

Muokattu: 13.06.2023